úterý 12. ledna 2016

Minigolf pravidla

Fantazii se meze nekladou, pravidla zahradního minigolfu si tedy můžete upravit dle libosti. Pro hru na jedné jamce je maximální doporučený počet hráčů 4. Před každou hrou je třeba určit pořadí hráčů (v případě skupiny), v jakém půjdou hrát jednotlivé jamky. Do drah je zakázáno vstupovat nebo na ně našlapovat. Do dráhy se vstupuje pouze ve vhodné obuvi k odehrání míče nebo k vybrání míče z cíle a to tak, aby chůze po dráze byla co nejkratší.


Nedávno jsme aktualizovali naše pravidla ochrany osobních údajů a pravidla pro cookies.

Najděte si chvíli na jejich přečtení. Pokračováním na naše webové stránky souhlasíte, že jste si tyto aktualizované pravidla přečetli a pochopili je. Vnitřní hřiště na adventure minigolf.


Nachází se přímo v OAreně. Na hřišti se nachází i bar s bohatou nabídkou nápojů. Sportovní nadšenci ocení také jízdu koloběžkou na toalety.


V současné době jsou pro soutěže normovány tři odlišné systémy. S lítostí oznamujeme, že k 15. Všem zákazníkům děkujeme za podporu!

Věříme, že se Vám u nás líbilo. Olomouc City - DOČASNĚ UZAVŘENO. Přijďte si zahrát do klimatizovaného prostoru, případně za deštivého počasí. Začíná hráč číslo jedna a. Za každý úder se počítá bod. Nedosáhne-li míč při prvním úderu jamku, hraje se dále z místa, kde se míč zastavil.


Protože neexistuje věkové omezení, není nutná ani vynikající fyzická kondice. Spíše než svaly jsou potřeba dobré nervy a pevná ruka. A co víc, člověk si pobude na čerstvém vzduchu, může si popovídat s přáteli a. Hráči před každou hrou obdrží tzv.


Je zakázáno vstupovat na dráhu hřiště. Cílem hry je dostat míček do jamky co nejnižším počtem úderů. Pravidla klasického minigolfu – miniaturgolf. Hráč s nejnižším součtem úderů ze všech jamek vítězí. Jednotlivé jamky jsou očíslovány pořadovými čísly.


Dodržujte, prosím, pořadí jamek. Maximální doporučené obsazení jedné jamky jsou 3. Pro generování slovních tvarů používáme Ispel. Cieľom hry je dostať pri čo najmenšom počte úderov loptičku so základného poľa (kruh na začiatku každej dráhy) do jamky.

Víťazom je hráč s najmenším súčtom úderov na všetkých dráhach. Minigolf mohou hrát jednotlivci nebo skupinky hráčů. ZAHRAJ SI ADVENTURE GOLF ZADARMO Kúp si a vypi u nás tri čapované pollitrové plzenské a golfík hráš zadarmo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky