pátek 4. října 2019

Pánve na steaky

Některé mají vroubkovaný povrch pro lepší přenos tepla do hloubky masa. Standardně všechny pánve na steaky bývají použitelné na elektrický, plynový a sklokeramický sporák. Pozor ale pokud máte doma indukci – pak musí být ve spoda dna železo (ocel). Značka Ballarini nabízí steakové pánve na indukci v kolekcích MasterChef, Taormina, Positano a Portofino.


Měděné pánve až na některé výjimky není možné použít s indukčním ohřevem, proto si při koupi raději dvakrát prověřte, zda to výrobce doporučuje.

Litinová pánev na steaky. Než budete steaky potírat olejem, vysajte z nich přebytečnou vodu papírovými utěrkami. Vodnaté steaky se na pánev nehodí – voda povrch pánve zchladí, takže se steak bude smažit pomalu a bude tuhý. Neměli byste to se solí a pepřem přehánět, ale zároveň se nebojte maso okořenit.


Menší pánve bývají o průměru 2 či cm. Jsou určeny začátečníkům a jedincům žijícím v menších domácnostech. Nabízejí dostatečný prostor pro vaření malého množství zeleniny, masa na nudličky nebo ryby.

Mezi pánve středních velikostí se řadí modely o průměrech 2 a cm. Ocel použitá na výrobu pánví Ferrum je 1 přírodní materiál. Na steaky je nejlepší těžká ocelová pánev.


Odlévaná masivní pánev na steaky má velmi kvalitní nepřilnavý povrch PFLUON GRANIT. Ideální na přípravu steaků, nebo grilování zeleniny. Vhodná na všechny typy sporáků, včetně indukce.


TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Nabízí tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i opravdu velkých průměrů, lehké wok pánve , masivní grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Budou se hodit, když chcete grilovat ryby, zeleninu, nebo steaky s minimem oleje a typickým drážkovaným povrchem evokujícím klasický venkovní gril. Skvěle se hodí také pro přípravu těstovin a polévek. Materiál pánve na steaky.


Steaky se připravují metodou tzv. Pánev musí být dobře rozehřátá, aby se povrch masa zatáhnul a šťáva zůstala uvnitř. Jakmile by se šťáva uvolnila do pánve , začalo by se maso dusit ve vlastní šťávě a nikoliv grilovat.


Na grilovací pánvi se steaky budou dělat jedna radost. Ale musíte počítat s tím, že do kvalitní grilovací pánve je potřeba investovat o něco více než do klasických.

Pro asijskou kuchyni vybíráme speciální pánev wok, která je konstruována přímo pro přípravu těchto pokrmů. Připravíte si na ní čerstvou. Dobrá pánev je zákla a proto věnujeme vývoji pánví mimořádnou pozornost.


Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve , grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Zmírněte žár plotýnky na středně silný, digestoř spusťte na plný výkon a vložte do pánve maso. Mělo by začít prudce syčet, prskat a krásně vonět.


Indukční pánev litá GRI 2je obzvláště určena na přípravu masových směsí. Keramická, litinová, na indukci nebo teflonová pánev…? Možností je mnoho, výběr záleží jen na vás!


Všechny pánve na smažení z naší nabídky jsou z kvalitních materiálů od předních výrobců, a v myčky nádobí je snadno a bez vaší námahy udrží v dokonalé čistotě. Pánve na steaky , Extra-Nádobí. Existují také speciální steakové pánve z kovu. Mohou mít hladký nebo vroubkovaný povrch.


Na palačinky jsou vhodné pánve s nízkými okraji a hladkým povrchem, který zajišťuje rovnoměrné pečení. Ocelová pánev na steaky Mineral B Element. Grilovací pánev na indukci také poznáte podle označení symbolem cívky s několika vlnovkami nad sebou.


Doplňkové vlastnosti grilovací pánve. Využijte i dalších vlastností, které mohou prodloužit životnost grilovací pánve a ulehčí vaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky