čtvrtek 25. ledna 2018

Nůž bazar

Nůž bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Nůž obsahuje ručně dělanou siluetu českého lva, v rytině krásně viditelné vrstvy damašku.


Nůž bazar

Rukojeť je složena z rohu vodního buvola a leštěné kosti. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky. Vybírejte z 6inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Bajkal je střední velikosti, super-houževnatý užitný nůž , který se hodí do každé situace. Od jednoduchých outdoorových aplikací až po vážné survival či dokonce vojensko-taktické užití. Ostatní - Ůtočný nůž bazar.


Nůž bazar

Prodám nový zavírací Japonský nůž , čepel z ocele Duložená na kuličkových ložiscích o tvrdosti HRC. Vycentrovaný, nádherně hladký cho holý! Kapesní zavírací nůž Winchester Nový! Vyrobeno pro firmu zbrojovku Winchester vyráběla firma Gerber pro jejich kolekci nožů. Luxusní damaškový nůž QA- ruční práce.


Damašková ocel 3vrstev, torzní damašek. K noži je i certifikát od výrobce. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Prodám nový nůž skládací, v provedení MAD ZOMBIE, originál,pouze rozbalený, nepoužitý, krásný styl, z kovů nerez a hliník, s držákem na opasek, specifikace, hrot na rozbití okna, další ostří v rukojeti na prořez provazu,lanka,šnůry autopásu apopilka u čepele, celý nůž je odolný vodě, neměl by zrez. Nůž je jedním z nejstarších a nejuniverzálnějších nástrojů. V průběhu lidské historie se vyráběl z různých materiálů. Objev výroby a zpracování železa umožnil výrobu kvalitních nástrojů.


Dnes jsme přesvědčeni o tom, že moderní materiály a především oceli vyráběné práškovou metalurgií, mají. Stroje - Soustružnický nůž bazar. Prodám sběratelům tyto staré lovecké a trempské nože Zálesák Mikov,i s pouzdry,stavy zachovalé ke svému stáří,dále tu mám tyto tři nožíky značky Mikov a nakonec tento starý nůž ve stylu Rambo se zubatým ostřím,rukojeť plastová,na konci kompas,vnitřek rukojeti se dá rozšroubovat,a dají se tam schov.


Inzeráty kategorie nože, dýky, bodáky s možností bezplatného přídávání inzerátů obsahující nože, dýky, bodáky návštěvníky. Pohodlně nakrájíte potraviny, je jedno, jestli chcete nakrájet uzeniny, sýry, pečivo, nebo ovoce či zeleninu, vše bude nakrájeno přesně podle vašich požadavků. Značku nevím, párkrát použitý.


Univerzální zubatý nůž z nerezové oceli umožňuje, že si můžete vybrat, zda chcete plátky opravdu tenké, nebo. Ukován zjednoho kusu oceli, perfektně vyvážený a ergonomicky tvarovaný. Dlouhá trvanlivost ostří díky vysokému obsahu uhlíku, chromu pro odolnost vůči opotřebení a molybdenu pro odolnost vůči korozi. Ostrost je nedílnou součástí výroby těchto nožů. Každý nůž bylručně nabroušen, obtažen a vyleštěn.


Nabízím super campingový nůž ostrý jak břitva. Super do ruky,velice pohodlné krájení. V kempu se budete cítit jak doma při krájení v kuchyni. Použitý,ale v super stav.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky