pondělí 21. prosince 2020

Vlněná deka

Zahřeje nás, můžeme se k ní přitulit a díky ní se budeme v naší posteli cítit o mnoho bezpečněji. Přeci o dece - nejužitečnějším doplňku pro váš spokojený život. Vlněné deky mnoha velikostí a barev nakoupíte výhodně právě u nás. Vyberte si deky z ovčí vlny podle Vašich představ.


K objednávkám dárky zdarma! Zde najdete širokou nabídku těch nejkvalitnějších výrobků z klasické ovčí vlny anebo z jemnější a vhodné pro.

Vlněná deka z ovčí vlny Merino jednostranná Norway béžo 155x200. Jednalo se o obchod výměnný, při němž se za zboží platilo kožešinami. Deky byly indiány vysoce ceněny.


Byly používány především jako oděv nebo spací pytel. Svými kvalitami byla vlněná deka o mnoho pohodlnější a praktičtější než dřívější oděvy z kůže. Z naší nabídky vám určitě udělají radost vlněné, bavlněné a lněné deky Lapuan Kankurit, Marimekko a Iittala s nadčasovými motivy v pravém severském stylu. Vojenské deky se vyrábějí z kvalitních a hřejivých materiálů. Jak už je známo, vlna hřeje i když je mokrá a má výborné.


Líbivý design tvoří nerozlučný celek s příjemnou hebkostí, kterou ucítíte na dotek.

Skladování a údržba - vlněná deka , vlněné deky a další vlněné výrobky. Jemná, ale zároveň tlustá vlněná deka s kvalitně vyčesaným vlasem, takže kouše jen minimálně. Jednoduchá vlněná vojenská deka šedé barvy, je ze dvou stran červeně zapošitá.


Rozměry deky jsou 2x 1cm. Laskavá vlněná přikrývka, která vás každý večer pohladí po těle i na duši — a zároveň ta nejlepší, jakou jsme kdy vyrobili: Ideální na celoroční použití, v zimě hřeje, v létě dýchá a odvádí vlhkost od těla. Deka je z z vlny a tvoří umělé vlákno. Jemňoučká povrchová látka z krémové 1 biobavlny nejvyšší.


Klasický rozměr 135×2cm. Bellatex vlněná deka Variace, 1x 2cm. Deka s třásněmi je vyrobená z nejkvalitnější skotské ovčí vlny (Pure New Wool). Je jemná na dotek, hřejivá, udržuje teplotu, odvádí vlhkost a dobře se udržuje. Vlněná prošívaná přikrývka celoroční 1x 2a 135x 2cm.


Vrchní materiál je sýpkovina ze 1 bavlny. Vlněná merino deka Art Deco multi je stylovou hřejivou přikrývkou v retro stýlu, za jejímž designem stojí ilustrátorka Ulla Gustavsson. Deka působí velmi hravě a svěže, protože právě designérka je velkou zastánkyni odlišných vzorů a barevných kombinací.


Bývá vám v posteli občas zima a hledáte přikrývku, která vás zahřeje a přitom nezadusí? Takový přírodní zázrak existuje díky výjimečným vlastnostem ovčí vlny, která v zimě hřeje, ale zároveň vždy odvádí vlhkost od těla — a to nedokáže ani umělohmotné duté vlákno, ani peří. Luxusní vlněné deky vytvářejí to pravé teplo domova.

Originální design a prvotřídní kvalita. Díky tomu se jedná o jednu z nejteplejších dek v naší nabídce. Její povrch je pěkně, kvalitně a ručně vyčasaná.


Každý kdo ji vidí, tak se do ní zamiluje! Jedná se o skvělý tip na dárek. Deka na piknik, vhodná na posezení v přírodě či na zahradě.


Skladné deky s poutkem pro nošení v ruce i deky se spodní izolační vrstvou. Britské tweedové a vlněné deky nejvyšší kvality. Stříbrošedá vlněná deka CROSSROADS z kolekce britské značky Tweedmill potěší zastánce výraznějších vzorů. Pokud hledáte praktický doplněk, kterého si každý všimne, tenhle kousek je pro vás přímo stvořený.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Deka z ovčí vlny se vyrábí z vlny mladých ovcí chovaných v Austrálii a na Novém Zélandu. Má profylakticko-léčebné účinky. Nedráždí pokožku a jemně masíruje nervová zakončení na těle.


Ovčí rouno snižuje také napětí a bolest, odstraňuje kladné ionty, škodlivé pro organismus, které jsou příčinou únavy a bolesti hlavy. Velkoobchod Elodie Detai. Nádherná vlněná deka s motivem oveček zútulní atmosféru každého interiéru a pokud se do ní zachumláte, skvěle vás zahřeje.


Z jedné strany je deka tmavá se světlou kresbou, na druhé je naopak světlý podklad a kresba tmavá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky