pondělí 28. prosince 2015

Šrotovník na obilí

Jak jednoduše vyrobit malý šrotovník - drtič obilí ? Použil jsem starou zrezlou sekačku na trávu DIU Jevíčko a trochu domácího bordelu a šrotovník je na světě! V naší nabídce najdete vše pro přípravu krmiv pro domácí zvířectvo elektrické šrotovníky a mlýnky na obilí , ruční drtiče kostí, krouhače řepy. Kladívkový šrotovník - mlýnek - obilí slouží ke mletí zrna za účelem výroby krmné směsi.


Mlýnek na obilí - šrotovník , 5W. Elektrický mlýnek - šrotovník vhodný na mletí všech druhů obilí.

Napájení 230V z elektrické zásuvky Prachotěsný kbelík na obilí o objemu litrů, s rukojetí Jakmile se kbelík oddělí od mlýnku, víko. Prodám šrotovník na obilí s motorem. AGF-je osazem kvalitním kW motorem pro pohodlné mletí pšenice, kukuřice, ovsa, žita, ječmene, prosa a dalších plodin. Inzerát byl odebran z oblíbených. V, elektrický šrotovník obil.


Tento šrotovník je jednoduc hý na obsluhu a údržbu. Má na rotoru lopatky – kladívka a rotor se otáčí tak rychle, aby obvodová rychlost kladíve k stačila na. Na šrotovníku lze regulovat šrotovací výkon, snadno měnit síta a kladiva, která jdou otočit pro vícenásobné použití.


Hodinový výkon šrotovníků závisí na použité matrici pro různé hrubosti mletí.

Určitě jej ale využijí i uživatelé pro. Hrušky, jablka a jiné ovoce podrtí za malou chvíli. Kontakt prosím pouze telefonický. Na zníženie prašnosti pri šrotovaní na vypadávací otvor pripevníme plátený rukáv. Za hodinu zošrotuje 2kg obilia.


Kladivká a ich uchytenie na šrotovacom bubne sú zhotovené tak, aby sa pri opotrebovaní na jednej strane dali vymeniť. Součástí dodávky jsou síta o různé hrubosti - - - mm. Mlýnky na obilí , šrotovníky, šroťáky, krouhače řepy, řezačky na kopřivy, drtiče kostí - to jsou základní pomůcky na přípravu krmiv na sekání a drcení krmiva pro zvířata. Predám šrotovník na všetky druhy obilnín.


Prípadne na piliny k lisu na pelety,škrupiny orechov posledná fotka. Nedá sa porovnávať s kladivkovým v. Vybírejte si Mlýnky na obilí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Na úplném počátku našeho mletí mouky byl klasický šrotovník , ke kterému.


Poté jsme sehnali ruční mlýnek na obilí , klasický prvorepublikový. MK 2nebo 400V,síta 3. DRTIČ ŠROTOVNÍK NA OBILÍ - inzerce, prodám. Drtič je tovární výroby, na 3V. Možnost drcení kukuřičných klasů bočním vývodem.


Zpracování zrn kukuřice, pšenice, ovsa, ječmene, rýže, fazole, kaštany a jiné plodiny.

Využití i pro zpracování bylin a plodů (výroba čajů, nebo bylinných směsí). Vhodný i na přípravu krmných směsí. Výkon motoru je bohužel neznámý - chybí štítek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky