úterý 29. prosince 2015

Adventní věnec 2016

Přijde mi to jako milý začátek do vánoční edice, jelikož právě začal advent. Letošní adventní věnec jsem měla vymyšlený pěkně dlouho dopředu – věděla jsem, že tentokrát chci zkusit vyrobit věnec ze šišek. Proto jsem, majíc na mysli jeden ze svých letošních příspěvků, byla jako veverka a při procházkách s dětmi jsem poctivě sbírala šišky všech tvarů a velikostí.


Inspirace na adventní věnec není nikdy dost. Nasajte tu pravou inspiraci a překvapte své blízké originálním věncem, který padne přesně do vašeho stylu Vánoc.

Najdete zde foto klasických přírodních věnců, ale také vánoční věnce háčkované, z odličovacích tamponů nebo kávových zrn. This feature is not available right now. Please try again later. DIY Weihnachtsdeko selbermachen für Außen I Stacheldrahtpflanze I kerststuk Christmas DekoideenLand - Duration: 5:30.


Jedná se tedy o první adventní neděli. Podle zvyků se zapaluje první svíce na adventním věnci. Adventní věnec si můžete koupit nebo vyrobit.


Výroba věnce je celkem snadná a hlavně zábavná.

Poradíme vám, jak si udělat krásný adventní věnec. Blíží se advent a tak je třeba myslet na tu krásnou adventní výzdobu, kterou bychom si měli začít pomalu plánovat. Dnešní trendy jsou překrásné a tak dovolují naší fantazii upustit uzdu a vytvořit originální adventní věnce opravdu z čehokoliv. Barevné ladění i provedení se liší kraj od kraje nejen způsobem zpracování, ale i třeba počtem svíček.


Prozkoumejte nástěnku Vánoce - adventní věnec uživatele katarinakrajov, kterou na Pinterestu sleduje 3lidí. Podívejte se na další nápady na téma Vánoce, Dekorace a Vánoční výzdoba. Tento adventní věnec vyrobíte během chvilky a Jennifer jeho výroba přišla jen na 2korun, což je v podstatě jen cena vánočních ozdob, které použila. Nejen že krásně vypadá, ale můžete při jeho výrobě snadno využít věci, které už máte doma.


Už vloni jsme se skoro nevešli a letos by to bylo ještě horší. Věnec totiž mívám zapálený při štědrovečerní večeři. Tak a teď už zbývá jen zapálit tu první svíčku.


Hezkou první adventní. Ale bylo by fajn, nasávat vánoční atmosféru doma již celý advent. To je základní rada floristů, kteří se na Vánoce připravují už na podzim. Třeba v lese, jen místo hub sbírají šišky a žaludy.


ADVENTNÍ VĚNCE - dekorace.

Přivítejme společně advent. Přicházejí každý r ok, vždy ve stejný čas. Můžeme jim sami vyjít naproti vytvořením překrásné vánoční výzdoby z živého jedlového chvojí, zejména adventních věnců se svíčkami i bez. Ti šikovnější si adventní věnce vyrobí jistě sami, my ostatní musíme vzít zavděk nabídkou na trhu. I ta je naštěstí bohatá.


Ať už se pustíte do výroby, nebo vyrazíte na nákupy, je dobré vědět, jaké barvy budou o letošních Vánocích takzvaně in. Dřevěný adventní věnec Jednoduchý adventní věnec , který je hotový během chvilky. Stačí jen navrtat do kousku polínka čtyři otvory a zasadit do nich svíčky.


Hlavní roli hrají dekorace. Poproste děti, aby vám půjčily některé ze svých pokladů a vyhrajte si s nimi. Tento nádherný adventní věnec vytvoříte docela jednoduše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky