úterý 29. prosince 2015

Plat farmaceutický asistent praha

Tyto pracovní nabídky byly shromážděny z internetových stránek zaměstnavatelů či agentur, které specifikují, že dané pozice jsou vhodné pro osoby se zdravotním postižením (OZP) V žádném případě to ale neznamená, že pracovní nabídky bez tohoto označení jsou pro OZP nevhodné. Farmaceutický Asistent - Volná místa. Rychlá odpověď: Odbornou způsobilost dle zákona č. Budete se věnovat denním operativním čin. Celkem historických nabídek je přístupných po.


Studentky oboru farmaceutický asistent VOŠZ v Brně navštívily s edukačním programem „Co byste měli vědět o lécích“ základní školu. S tímto projektem nám mohou být inspirací, jak skvělým způsobem propagovat naše povolání! Pošlete svůj životopis firmě ČESKÁ LÉKÁRNA HOLDING, a. Plný, Poloviční Mikulov Dle dohody.


Praha , okres Hlavní město Praha. Zde zákon hovoří jasnou řečí – pro náročné a zodpovědné povolání je potřeba projít náročným studiem. Abychom pro pacienty nalezli to.


Požadujeme - odbornou způsobilost dle zákona č. Kaufland Česká republika v. DFA jsem šel studovat, protože mě baví pomáhat lidem. Najděte si zajímavou perspektivní práci. Je příjemný pocit, když se za vámi pacienti vrací a děkují za to, že jste jim pomohli.


Obor Diplomovaný farmaceutický asistent. Druh studia: Střední vzdělání s maturitou Uplatnění absolventa. Absolvent se uplatní – v laboratořích klinické biochemie, hematologie, transfuzní služby, histologie, mikrobiologie a imunologie a jiných klinických laboratořích.


NABÍZÍM PRÁCI – Lékárník Zlín 31. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Absolvent vzdělávacího programu diplomovaný farmaceutický asistent najde uplatnění na všech farmaceutických pracovištích, zejména ve všech typech lékáren, v laboratořích pro kontrolu léčiv, výdejnách zdravotnických prostředků, pracovištích zabývajících se výrobou a distribucí léčiv, prodejnách léčivých rostlin a při dalších činnostech při zacházení s. Tříleté studium zakončené absolutoriem.


Moderní medicína se bez farmaceutického průmyslu neobejde. Výzkum, vývoj, výroba i prodej léčiv je polem pro farmaceutické asistenty. Pomozte lidem na cestě ke zdraví!


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich webových stránek vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. On-line náhled REGISTRU pro NLZP.


K žádostem o zařazení do specializačního vzdělávání dle § odst. Staňte se součástí Alza. Prosím, v dotazníku uveďte pouze pravdivé údaje. Na základě Vámi vyplněných údajů dostanete bezplatné srovnání platu s pracovním trhem. Dotazníky od uživatelů, které mají extrémní hodnoty, nejsou započítány do průzkumu.


Nepovinné otázky jsou označené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky