čtvrtek 31. prosince 2015

Palivové čerpadlo ford mondeo tdci

TDCI 1kW, mondeo , Galaxy,Smax atd. CENA za sadu vstřiků 16tis, čerpadlo tis. TDCi Pro kontrolu správného dílu uveďte prosím do poznámky informace o vozidlu, kde bude čerpadlo použito - značka, model, rok výroby vozidla, obsah a výkon motoru.


Ford Mondeo III kombi 2. Problém s ranními starty. Po několikátém nahození se motor rozjel pravidelně.

Predám trysky, čerpadlo FORD mondeo 2. Rozpredam FORD mondeo 2. PREVODOVKU RÝCHLOSTNÚ. Elektrické vnější čerpadlo paliva 1D7. Záruka na čerpadlo je mesiacov.


Sú dva typy čerpadiel, na jednom type obr. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Quickly Filter by Price, Mileage, Trim, Deal Rating and More. Search over 0to find the best local deals. Na stránke Autodielyonline24.


V prvom rade mi odyšli trysky, tie som si dal zrepasovať, v servise mi povedali aby som si dal aj repasovať čerpadlo no keď mi povedali sumu 8€ tak som sa skoro rozplakal keďže na trysky som dal 7€. Palivové čerpadlo FORD MONDEO IV S-MAX 2. Nové palivové čerpadlo se zárukou pro model MONDEO III Turnier (BWY) s motorizací 2. Prodáváme autodíly od značkových výrobců. Náhradní díly pro FORD jako jsou brzdové kotouče a destičky, tlumiče, filtry, spojkové sady a další.


Pánové, nemohu se dopátrat, zda má nebo nemá Mondeo TDCi 2. Hyundai Getz - palivové čerpadlo. Ad: Cukanie Ukazuje to na nejaký problém s čidlom. PALIVOVÉ ČERPADLO Kvalitní produkt - žádná čína, v originálním balení výrobce.


Napríklad teploty, sú tam vraj dve. Chcelo by to zobrať diagnostiku do auta, keď je v polozohriatom stave a zapnúť osciloskop na viaceré veci a sledovať, kde je anomália. Má certifikát jakosti ISO 90.

Na webových stránkách AutAtuA jsou uvedeny oficiální údaje o objemu paliva. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Když napíšeš TDDi palivové čerpadlo nemá, tak to pravda není. Tvoje TDDi 66kW je jediná výjimka ze všech motorů Puma, která nemá podávací palivové čerpadlo.


Všechny ostatní TDDi a TDCi ho mají. A já si sypu hlavu polelem, že jsem na to zapomněl. Ale řeč byla o TDDi 85kW, které podávací čerpadlo u nádrže má.


Hledám hledám kolem nádrže ale nic nemohu najít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky