čtvrtek 25. března 2021

Žehlička tefal fv 3922

Nenahraditeľný pomocník. Ovládanie je tiež jednoduché, a to vďa. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Funkcia Automatic Steam nastavuje množstvo pary podľa typu prádla, pre ľahké a vysoko precízne žehlenie. Zoznámte sa s číslom jeden na trhu – naparovacou žehličkou Easygliss Anti-drip od spoločnosti Tefal , ktorá vás osloví bezkonkurenčne ladným pohybom, silným parným výkonom a pohodlným ovládaním. Táto žehlička s úzkou špicou a optimálnym rozložením pary sa postará o. Prohlížením těchto stránek s tím souhlasíte. Dále nabízí automatickou kombinaci páry a teploty podle druhu tkaniny pro extra snadné žehlení. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Věříme ale, že si vybe. Komfortné žehlenie zabezpečuje kvalitná žehliaca plocha Durilium AirGlide. Tefal Easygliss překoná všechny představy o žehlení. Už to nebude ta nezáživná činnost, která se neustále odkládá až prádelní koš praská po stranách.


Ušetřete si čas pro milejší okamžiky, s žehličkou od Tefal budete mít práci hotovou raz dva. Další slevy ostatních spotřebičů na Kupi. Plynulé nastavení intenzity páry. Ovládání je rovněž jednoduché, a to díky automatickému nastavení ideální kombinace teploty a páry dle typu tkaniny. Vďaka inovatívnemu automatickému nastavovaniu ideálnej kombinácie teploty a pary sa môžete tešiť z vynikajúcich výsledkov žehlenia.


Jedinečná kombinácia vrstiev zaisťuje až o vyššiu kĺzavosť. EasyGliss je rychlá a snadno použitelná napařovací žehlička s žehlicí plochou s kluzností N°od společnosti Tefal. Její smaltovaná keramická žehlicí plocha zaručuje dokonalé a rychlé žehlení, které očekáváte od značky Tefal. Ultragliss Anti-Calc pro dlouhodobě vysoký výkon páry. Díky funkcím navrženým speciálně ke zjednodušení procesu žehlení zajistí velmi efektivní výsledky.


Funkce Automatic Steam nastavuje množství páry podle typu prádla pro lehké a vysoce precizní žehlení. Komfortní žehlení zajišťuje kvalitní žehlicí plocha Durilium AirGlide. Chcete vedieť, či je cena 32.


Napařovací žehlička s nejkluznější žehlicí plochou a výjimečně snadným ovládáním. Díky množství funkcí šetří Váš čas a zaručuje absolutní pohodlí a bezpečnost žehlení. Díky mimořádně kluzné ploše Durilium AirGlide zkrátíte neoblíbenou činnost na minimum.


Pre objednávky prijaté od 1. Kinekus - HOMY na Rosinskej ceste 1 Žilina, tel. Tekintsd meg a termék információit. Tefal Naparovacia žehlička Používateľské príručky. Vyberte požadovaný sortiment produktov kliknutím na obrázok alebo do vyhľadávača (vľavo hore) zadajte názov alebo kód vášho produktu značky Tefal.


Nájdete tak všetky odpovede týkajúce sa vášho produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky