čtvrtek 18. března 2021

Vypouštěcí ventil jika lyra

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Tento výpustný ventil je pro wc Jika Lyra a její starší modely. Na tyto by měl pasovat. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nádržka příslušenství Jika - výpouštěcí ventil pro Lyra Dual Flush.


Materiál ventilu je z plastu.

Jika Český výrobce a prodejce sanitární keramiky, koupelnového vybavení, obkladů a dlažeb. Tradice a kvalita výrobků spojená s příznivou cenou - to je Jika. Nekvalitní výrobce toalet poskytl záruku ve výši let.


Jak se ukázalo, záchod začal dělat problémy přesně po uplynutí této lhůty. Výrobce s tím tedy už nechce mít nic společného. Ventil plovákový TNV-B. Kvalitní JIKA ND vypouštěcí ventil Siamp.


Problém je ve vypouštěcím ventilu, nikoliv v napouštěcím.

Tlakový plnoprútokový napouštěcí ventil WC typ TNV – B. Vypouštěcí ventil Jika LYRA DF Dual Roca. Pokud ale není mechanicky pokažený vypouštěcí ventil , stačí ho. Výrobky značky: JIKA Jika LYRA výpustný ventil Dual Flush.


Vhodné pro nádržky MIO, CUBITO, DEEP new, LYRA new, LYRA plus, ZETA Diskuse k produktu. Záruční dobu stanovuje výrobce. Nabídka náhradních dílů pro vypouštěcí ventily do plastových a keramických splachovacích nádrží. Nabízíme náhradní díly na vypouštěcí a splachovací ventily značek Geberit, Alca plast, Falcon, Slovplast (SAM Holding), Jika , Roca. Náš záchod Jika , dvojité splachování, taktéž dlouho předlouho předlouho.


Jedná se o vypouštěcí ventil A 06-ALCAPLAST. Zastavovací plovákový mechanismus vody v pohodě a při výměně by šlo zřejmě použít. Výpustný ventil Lyra Dual flush pro LYRA. Netěsnost vypouštěcího ventilu.


Závěsné WC Jika Cube Way, zadní odpa 54cm. Nicméně, když vymontujete vypouštěcí ventil , tak se musí dosedací. WC JIKA se náhradní vypouštěcí mechanismus. Montážní návod – vypouštěcí ventil Dual Flush D2D.


Provedení napouštění splachovací nádrže WC kombi JIKA Lyra Plus vodorovný odpad:.

Bylo to napouštěcím mechanismem tedy s tím uzavíratelným. Pak je potřeba vyměnit napouštěcí. Instalatérské potřeby) Hodnocení produktu: ().


Náhradní vypouštěcí ventil k modulům Jika Lyra plus. JIKA LYRA výpustný ventil Dual Flush D2_D pro Lyra 8. Zboží v rámci partnerského prodeje je dopravováno přímo ze skladů partnera jeho v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky