pondělí 30. listopadu 2020

Tlaková myčka patriot p 1100

Free Shipping Available. Looking For Patriot ic? Hodnocení produktu:. Aukro Dům a zahrada Zařízení Čistící, úklidové prostředky Ostatní. Multifunkční pomocníkSkvěl.


Svoje uplatnění najde při pracích okolo domu či bazénu, nebo například při mytí vozidel, jízdních kol a. Tlaková myčka Patriot PW 1je výkonná myčka pro všestranné použití. Výrobek odpovídá jeho ceně po slevě, po prvotním krátkém vyzkoušení bych měl výhradu k velikosti a umístění spínače chodu , dále je velice nešikovné umístění přívodu vody na spodní stranu myčky a jednak jeho zapuštění tak , že se velice špatně připojuje hadice s vodou. Skládá se ze tří základních částí: čerpadla s pohonem, hadice a vysokotlaké trysky.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Aukce 4Kč s dopravou 6Kč.


Rozprašná pistole s turbo tryskou pro čištění i velmi zatvrdlých nečistot. Nejvyšší možný tlak činí 1barů. Kde koupit Patriot Myčka PW 11 srovnání cen, spolehlivé obchody. Vysokotlaké čističe Patriot. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Bude sa vám hodiť na umývanie a čistenie chodníkov, terasy, plota, fasády, autá atď. A tak jsem si posadil vnoučata kolem sebe a. Bukový noční stolek BORA levý Bukový noční stolek BORA je prestižní noční sto. Elektrická tlaková myčka s max. Pro čištění i velkých nečistot kolem domu či dílny, kol, zahradního nábytku, plotů, terasy, motorových vozidel, zahradní techniky, příjezdových cest, kamenných zídek, apod.


S nádržkou na čisticí prostředky. Naši milí zákazníci, je to neuvěřitelné, ale v letošním roce jsme tu s Vámi už 25. A slavit hodláme ve velkém stylu. V Ostravě předám osobně,jinak po dohodě možno i zaslání.


Prodáváme tlakové myčky značek Michelin. Tlakové myčky wap jsou od osvědčeného výrobce. V naší nabídce tlakových myček najdete tlakové myčky přenosné, těžší a výkonější tlakové čističe. E-shop HECHT - specialista na zahradu. Nakupujte přímo od výrobce!


Nabízí detailní mapy všech českých měst a obcí, plánovač tras, hledání míst a firem. Pracuje při tlaku 1barů a je zajištěna bezpečnostní pojistkou ve formě ventilu. Vapku ale môžete núdzovo použiť i ako náhradu „ponorné čerpadlo“.


Nejlevnější vysokotlaké čističe. Navíc vysokotlaké čističe s dopravou ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky