úterý 8. září 2020

Výrobník ledu do restaurace

Jestli ale potřebujete výrobník ledu na domácí použití, abyste si zpříjemnili parné léto míchaným drinkem, nebo chcete pár kostek ledu večer do sklenky dobré whiskey, pak vám určitě stačí ručně doplňované stroje. V takovém případě musíte však dolévat vodu do zásobníku pokaždé, když dojde. Pokud výrobník ledu plánujete používat pouze pro občasné osvěžení v létě, je logické, že do něj chcete investovat co nejnižší možnou částku. Výbornou zprávou je, že i za příznivou cenu můžete získat parádní kousek.


Dokáže vyrobit až kg ledových kostek za den. Je vyroben z ušlechtilé oceli, která nejen dobře vypadá, ale i se.

Praktický výrobník ledu s malými rozměry! Přístroj vyrobí každých - minut novou dávku ledu a celkově kg ledu za hodin. Výrobník vás potěší svým moderním designem.


Vše ovládáte jednoduše pomocí tlačítka na přístroji. Nepotřebujete přímé připojení k tekoucí vodě. Jen nalijete vodu do nádrže a výrobník ledu začne vyrábět led! Je vybavena zásobníkem na le izolovanými stěnami, odvodňovacím samospádem. Je požadované spojení vody a odpadu.


Lze používat vodu s tvrdosti do 6°dH dle německé stupnice.

Tvrdá voda způsobuje usazování vodního kamene. Prodame vybaveni do kavarny. Potřebujete do vaší restaurace , baru, cukrárny či jiné gastro provozovny kvalitní profi gastro vybavení? Právě pro vás jsme připravili speciální akci, díky které nyní můžete na vybrané gastro vybavení ušetřit. Stačí, když v košíku zadáte kód slevového kupónu AKCEMIXa sleva je vaše.


Plně automatický s připojením na tlakovou vodu a odpad. Není nutné doplňovat vodu. Funkce automatického čištění. Ve stoprocentní stavu, plně funkční.


Drtič ledové tříště Princess. Přístroj na drcení ledové tříště,55W, v elegantním stříbrném provedené. Velmi lehce drtí ledové kostky – stačí je vložit do zásobníku, zlehka stisknout vršek přístroje a za malou chvilku je připravena ledová tříšť.


Ideální nejen pro přípravu nápojů či koktejlů, vhodné. Kdo má doma výrobník ledu , v létě se mu žije mnohem snadněji. Každý si přece rád dopřeje osvěžující nápoj s ledem. Vylupování jednotlivých kostiček z různých tvořítek může být minulostí, jakmile si do své lednice pořídíte speciální výrobník ledu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Klarstein Antarctica výrobník ledu jednoduše zásobí se svým vysoce výkonným kompresorem, bary, restaurace , akce a pulty s čerstvými potravinami, kostkami ledu na studené nápoje nebo na chlazení potrav. Popis: Prodám vyrobnik ledu znacky Guzzanti. Stary cca roky, pouzivany minimalne. Vhodny i do restaurace , kavarny ci bistra. Krasne funguje a vytvori i celkem dost ledu za kratkou chvilku.


Byla jsem s nim 1 spokojena PC: 5. Celonerezové modulární výrobníky (řada SPN) a výrobníky se zásobníkem (řada SPR). Modulární výrobníky řady SP se kombinují s řadou zásobníků SIMAG.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky