středa 16. září 2020

Termostat salus 1500 návod

Seznámení s termostatem 2. Teplotní režim Na tlačítkách i na displeji termostatu se zobrazuje symbol „slunce“ a symbol „měsíce“. Na termostate mož no nastavi ť izbovú teplotu na komfortnú úrove ň, ak ste doma a zníži ť ju na ekonomickú hladinu, ak nie ste prítomní, alebo spíte. Automaticky nastavujete teplotu v místnosti na komfortní hodnotu – v době, kdy jste doma, a na nižší teplotu – v době, kdy jste pryč nebo spíte.


Termostat je třeba naprogra-celkem devět programů.

Najdete je v českém jazyce a ke stažení ve formátu pdf. Všechny manuály u nás jsou zdarma. NÁVOD K OBSLUZE PROGRAMOVATELNÉHO TERMOSTATU SALUS T1SALUS 097B - PROGRAMOVATELNÝ REGULÁTOR TEPLOTY S TÝDENNÍM PROGRAMEM A BEZPOTENCIONÁLNÍM KONTAKTEM (0-230V) Děkujeme Vám, že jste si koupili náš termostat. Bude Vaší rodině sloužit po léta a výrazně sníží Vaše náklady na energii.


V s maximálnou záťažou 5A. This feature is not available right now. Please try again later.

V manuálním režimu měníte teploty (komfortní, úspornou) a lze nastavit dobu návratu, po které se termostat z manuálního režimu vrátí do nastaveného programu. Návod k obsluze pro termostat SALUS 091FL a - Thermo. Prevádzkový a inštalačný návod EUROTEMP 30. SALUS 0Jedná programovatelný termostat , který má velmi jednoduše vyřešen manuální režim. Click here to see common questions relating to products RT310i, iT5and SALUS Smart Home range.


Aby termostat pracoval správně, měl by být připevněn na vnitřní zdi v místě, kde vzduch volně cirkuluje. Zvolte místo, kde se členové Vaší rodiny nejvíce zdržují. Elektrické zapojení Výstupy pro zapojení jsou na zadní straně termostatu. Má podsvícený displej oranžové barvy. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie ostatní.


ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku. Některé termostaty dokážou snímat teplotu již po 2°C, například termostat SALUS 091FL. Ostatní štandardně po 5°C.


SALUS 0termostat má samozrejme aj pokročilé funkcie, ako napríklad nastavenia rozdielu spínania kotla, kde sa určí presný rozdiel medzi zapnutím a vypnutím kotla.

Not registered an account yet? REGISTER Bookmark this login page. OVO Customers Register Here. Salus IT5SET je internetový bezdrátový termostat. T1RF Thermostat pdf manual download.


Z důvodu ukončení prodeje produktu, již není popis k dispozici. Bezdrátový termostat umožňuje. Internetové ceny, cenník.


Model ST320RF od firmy Salus Controls je štýlový a presný elektronický termostat s ve ľkým a ľahko čitate ľným LCD displejom. Tento termostat je špecificky určený na používanie ako beznapä ťový. Na rozdiel od bežných termostatov sú pri tomto novom type oddelené prevádzkové funkcie do dvoch jednotiek. Stačí vybrat značku vyrábějící váš spotřebič a následně typ produktu a vyplnit krátký objednávkový formulář. Můžete také použít vyhledávací pole, kam můžete zadat název spotřebiče, pro který český návod sháníte.


Pokud český návod nenajdete, můžete vyplnit univerzální objednávkový formulář. SALUS IT3bezdrátové Toto bezdrátové čidlo je potřebné v případě, pokud požadujete ovládat teplotu ve dvou topných místech Vašeho domu (zónách). Dvě topné zóny Vám umožní přesnější regulaci teploty a komfortu ve Vašem domě, zlepšují zároveň energetickou účinnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky