úterý 4. srpna 2020

Sedla na kolo mtb

Vybrat správné sedlo může být oříšek a pro někoho zcela zásadní fakt mající vliv na pohodlí při jízdě. Přesto lze některé parametry určit dopředu a zúžit tak výběr. Rozhodující pro vaše pohodlí je především šířka, délka a zaoblení sedla , případně jeho tvrdost. Na první pocit tvrdé sedlo ale nemusí být vyloženě nepohodlné.


Výběru sedla a samotnému posedu na kole je potřeba věnovat opravdu velkou pozornost. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sedla přehledně na jednom místě.


Prosíme dodržujte nařízení vlády, vše zasílejte přepravci. Chraňte své zdraví i zdraví ostatních. Nabízíme vysoce kvalitní a pohodlná MTB sedla světových značek jako je Ergon, WTB či Terry.


Vyberte si pohodlné sedlo na kolo a užijte si jízdu na kole bez nepříjemných otlačenin. Anatomicky tvarovaná pánská a dámská sedla na kolo skladem. Díky širokému a plochému tvaru sedla má jezdec větší kontrolu nad svým kolem, zatímco použitý materiál s nižším třením na přední a zadní části sedla napomáhá snazšímu vystupování a nastupování.

Využijte nabídku zahrnující sedla na kolo nebo také: omotávky, náboje. E- MTB E-cross E-CITY. CELOODPRUŽENÁ MTB CELOODPRUŽENÁ Rámové sady. Sedlo Plus pro aktivní pozici jezdce. Plus kanál a snížená špička pro snížení tlaku na stydkou kost a kostrč.


Velmi praktickým doplňkem je také blatník, který lze jednoduše uchytit mezi lyžiny sedla. Neochrání sice vaše kolo , ale vaše záda budou suchá a čistá. Nakupujte vše pro cyklistiku i další sporty na našem e-shopu Global-sport. Najdete u nás velký výběr značek.


Pánská cestovní, sportovní i závodní sedla na kolo. Značky Force, Ghost, Pro a další. Gelové potahy na sedla zajistí, že se vám pojede mnohem pohodlněji, ať už se cyklistice věnujete rekreačně nebo závodně.


U nás nakoupíte značky Selle, SMP, PRO, XLC a další značky. Nakupujte z pohodlí domova nebo v naši cykloprodejně v Litoměřicích. Cyklistická sedla se dělí na silniční (delší, užší, obvykle tvrdší), MTB (širší, měkčí, těžší), treková a krosová (nejměkčí). U jednotlivých kategorií se dále hledí na. Proto, pokud jsou řidítka níže než sedlo, přesouvá se váha více na přední kolo , což zlepšuje trakci.


Jízdní pozice je navíc více vycentrovaná mezi oběma koly, což zlepšuje jeho kontrolu.

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Sportourer, Selle Royal, Force a dalších. Tieto dva komponenty sú dôležitou súčasťou správneho posedu a dnes sa pozrieme na čo sa zamerať pri ich výbere.


Nielen vhodne zvolené sedlo, ale aj sedlovka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky