čtvrtek 14. ledna 2021

Zelí na krouhání cena

Tento dřevěný krouhač na zelí má břity a je vhodným pomocníkem na krouhání domácího zelí , které je hotové během několika minut. Hodí se i na krájení jiné zeleniny jako okurky, mrkve, celeru apod. Zelí hlávkové bílé za akční ceny #128176;.


Další slevy ostatní zeleniny na Kupi. Není lepší mít domácí zelí ?

Menší, rychlé video, kde je možnost zjistit, jak ručně naložit zelí. Zelí je v Česku dlouhodobě oblíbené, recepty na kysané zelí se často dělí z generace na generaci. Podle lékařů uvolňuje napětí, působí proti depresím a aktivuje imunitní systém.


Napěchované zelí zatížíme tak, aby bylo celé pod hladinou šťávy (k zatížení můžeme použít dobře omytou dlažební kostku) a přikryjeme poklopem. Po 2-týdnech je kysané zelí hotové, při odběru dbáme, aby zelí zůstalo stále pod hladinou šťávy, případně dolijeme převařenou vodou. PRODEJ KYSANÉHO ZELÍ pondělí - pátek 7. Své místo v povědomí lidí si udržuje již po staletí a ani v dnešní době obliba křimického zelí neklesá.


Naše rodinná firma se zabývá pěstováním zelí a jeho následným zpracováním na kysané zelí a zelné saláty.

Součástí naší produkce jsou též další zemědělské plodiny jako brambory a cibule. Zelí očistíme, rozčtvrtíme, zbavíme košťálu, zvážíme a na krouhadle nakrouháme do vany, posypeme příslušným množstvím přísad (viz níže), lehce promícháme a postupně plníme do kameninových nádob (soudků), které se běžně prodávají v obchodech s domácími potřebami. Zelí můžeme dát i do větších sklenic.


Nůž je na krouhání zelí klasikou, ale krouhac zeli vám práci více než usnadní. S jeho pomocí zpracujete zelí bezezbytku a zbytečného odpadu. Vybrat si můžete modely se dvěma nebo třemi břity. S krouhačem máte hotovo hned. Na krouhání je potřeba zvolit vhodnou odrůdu.


Jedinou práci, kterou za lidi vykonávají stroje, je krouhání hlávek. Do nakrouhaných hlávek se přidává jen sůl a kmín, což dává charakteristickou chuť pravému křimickému zelí. Pak už je na řadě šlapání zelí.


Nůž na zelí s dvojitou čepelí pro snadné a přesné krouhání zeleniny s tvrdými listy, např. Z nerezavějící oceli, s rukojetí z plastu. Lze mýt v myčce nádobí.


Kysané zelí je mimořádnou vitamínovou bombou, podle odborníků je jednou z nejzdravějších potravin. Věděli jste, že už při konzumaci pouhých 2gramů kysaného zelí je pokryta doporučená denní dávka vitamínu C? A protože některé varianty kysaného zelí v obchodech obsahují různé konzervanty, doporučujeme si vyrobit zelí vlastní.

A jak na výrobu domácího. Zelí na krouhání bude koncem týdne a krouhané zelí od pátku 4. V tomto článku: Krouhání salátu a zelí rukama Krouhání zelí a salátu na struhadle Krouhání zelí a salátu v robotu Reference Natrhaný salát a nakrouhané zelí se často používají jako příloha k mexickým pokrmům, jako základ salátu coleslaw a mnoha jiných jídel. Díky nim působí kyselé zelí příznivě i na náš zažívací trakt a na složení střevní mikroflóry.


Všechny přednosti zelí se do jednoho článku snad ani nevejdou. Nový, nerozbalený automatický kráječ na zeleninu 3vVeggie Bullet. Krájí na kousky, na plátky nebo na spirály. Nerezový povrch, ocelové nože.


Velmi výkonný a spolehlivý motor. Nástavec na spiralizování Kotouč na krájení na plátky a krouhání Čepele z nerezové oceli Přísl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky