čtvrtek 21. ledna 2021

Vojenská skládací lopatka

Polní vojenská lopatka je vyrobena z kvalitního a odolného materiálu, díky kterému se jen tak nepoškodí. Skládací rýček se hodí jak do přírody, tak do auta. Lopatka Folding Shovel - Gerber. Nechybí ani rukojeť z nylonu tvrzeného skelným vláknem a úchop pokrytý pryží.


Multifunkčná vojenská skladacia lopatka , motyka, pílka, s kompasom.

Výrobok je vyrobený z vysoko kvalitnej ocele odolnej voči prevádzkovým podmienkam. Veľmi užitočná v lese, v záhradke, alebo v aute v prípade potreby. Polní lopatky od firem Cold Steel, Gerber a Mil-tec. Jedná se o skladný, skládací nástroj určený pro kopání, který využijete při campingu, při rozličných outdoorových aktivitách i na zahradě.


Je to velmi pevný a přitom snad. US od mil-tec Nedůvěřujete moderním skládacím polním lopatkám? K lopatce je dodáváno pouzdro.


Nabízíme různé skládací postele pro hosty, ale také pro osobní použití, jistě si vyberete také vhodný přírodní design.

Polní skládací lopatky si také můžete pořídit do svého auta, především v zimě vám lopatka může přijít vhod. Na cestě Nokta-Makro lopatka prosívací plastová - žlutá Skla. Military folding shovel. Skvělý, praktický a nepostradatelný pomocník při pobytu v přírodě, kempování, stanování, táboření, zahradničení a mnoha dalších aktivitách.


Inzerát Nový vojenský rýč s kompasem skládací lopatka v okrese Chomutov, cena 139Kč, od spolehlivostna Sbazar. Popis: Kvalitní vojenská skládací zákopová lopatka v pouzdře na opasek. Originální skládací lopatka používaná americkou armádou.


Nabízím ji pouze k výměně za nějáké německé válečné věci, nebo z protektorátu, i kopané. Hodnocení produktu: 1 (). Uvedená cena je bez poštovného. Malá šikovná sklápacia vojenská lopatka , s nylónovým púzdrom, ktorá sa ľahko skladá. Lze použít jako krumpáč, motyku, rýpadlo, sekyru, pilu,.


Součástí je pouzdro s uchycením na opasek. Přihlásit se Napište nám. Vojenská skládací lopatka NATO je dobrá pro vás i Pepíka.


Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.

Nová skládací polní lopatka typ NATO s penným plastovým pouzdrem, které lze připnout na pásek. Pro snažší skládání a rozkládání doporučujeme jednou za čas ošetřit spoje VD olejem. Obsahuje praktické pomůcky, když potřebujete příležitostně. Ostatní - Skladaci vojenska bazar.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky