pátek 30. října 2020

Tlaková láhev argon 8l

Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Popis: Bezešvá ocelová tlaková lahev s náplní ARGONU 4.

Lahvový ventil obsahuje pojistné zřízení chránící tlakovou. Co- plná tlaková láhev 200bar T-8. Legalizace let dle TPED. Součástí dodávky je ochranný klobouček. Pevné víko ventilu ochraňuje ventil během dopravy a skladování, což dále usnadňuje dopravu lahve.


Je to 8L láhev , která se plní na 2BAR a má všechny parametry pro prodej v EU. Láhve jsou určeny pro všechny plyny běžně dostupné na našem trhu.

Můžete je nechat naplnit kdekoliv po celé Evropské unii, protože mají znak ¶ tedy pi v souladu. ARGON , KYSLÍK, DUSÍK, HELIUM atd. Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme. Náplň FRESH MIX 2l, směs na pivo.


L tlaková láhev naplněna čistým argonem pro použití ve svařování a průmyslu. Lahev je opatřena uzavíracím ventilem s výpustným závitem W21. Dostanu k ní koupit redukční ventil ? Když je bez náplně znamená to že je vakuovaná ? Možnost plnění výměnou za 4Kč vč. Objednejte online na Svarecky-obchod. Prodám zcela nové plné tlakové lahve 8L Kyslík, Corgon, argon , Dusík a Biogon.


Homologované pro EU, životnost let s dvouletou zárukou. Objem válce: L , Plyn: argon () oxid uhličitý (), Pracovní tlak: 1bar, Zkušební tlak: 2bar, Průměr válce: 1mm, Výška válce: 67. Tlaková zkouška 3BAR platí dalších let.


Nová tlaková láhev bez náplně.

Natočenie ventilu, naplnenie plynom. Nasadil som aj povodnú rúčku z hasičáka, je to veľmi praktické pri prenášaní. Celý nedočkavý som nasadil redukčný ventil, zapojil celú zostavu a poďme to skúsiť. To je niečo úplne iné ako som doteraz vo zváraní s MMA.


Naplněná láhev - 7m- argon 99 P. Argon -mix Argonu a CO2. Vyhovuje směrnici TPED pro tlaková zařízení, tlaková zkouška je let. Láhev je opatřena ochranným cylindrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky